Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
   Domov    Kazalo    Kontakt    English      
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Uredi vsebino
 
Uredi vsebino
Uredi vsebino
 

Izjave naročnikov

Uredi vsebino

Pozdravljena Ana,
 
Nad teambuildingom so bili vsi navdušeni, še posebej nad feedbackom s katerim so se vsi strinjali. Skratka vsi so zelo zadovoljni in zelo so vas pohvalili.

Mojca Germek, Sanofi Aventis

***

Ana pozdravljena,

tudi mi smo bili zelo zadovoljni z odzivom naših zaposlenih. Vsi skupaj smo preživeli res prijetno druženje.

Mihaela Perčič, Zavarovalnica Triglav

***

Vse je bilo za 5 in navdušeni smo bili nad izvedbo. Imamo sicer eno zahtevo po reviziji rezultatov s strani Frontmenov, ampak bolj ta šalo, kot zares. Pravijo, da so oni zmagovalci!

Ko bomo delali dogodek naslednjič, se zagotovo obrnemo na vas.

Matej Beguš, Hypo banka

***

Pozdravljeni Gospa Živa,

Mislim da je dogodek super uspel. Se vam moram zahvaliti za profesionalno organizacijo in odlične rekvizite!

Gorazd Kambič, Kambič Laboratorijska oprema d.o.o.

***

Delavnica »Dan za dizajn »je odličen motivacijski program, ki udeležencem nudi obilico zabave pri kreativnem ustvarjanju ter timsko sodelovanje.

Mojca Erjavec, Vodja kadrovske in splošne službe, Prva osebna zavarovalnica, d.d.

***

Zdravo Živa,

Hvala za vse v petek. Naši so bili zadovoljni in vas ponovno pohvalili, kako ste profesionalni in da je vse potekalo tipi topi.

Ana Čulig, Status d.o.o.

 

***

Team building z izdelovanjem fotogramov je bil odlično organiziran, predvsem pa je predstavljal čisto novo in drugačno izkušnjo za večino udeležencev: delo v skoraj popolni temi, sodelovanje pri povsem drugačnem projektu, kot smo jih vajeni v službi, izražanje lastne kreativnosti… Čas je hitro minil, odzivi sodelavcev pa so bili zelo pozitivni. Logistično precej zahteven projekt je bil izpeljan brezhibno, na strokovno visoki ravni, čestitke Nataši in njeni ekipi za profesionalnost in fleksibilnost!”

Martina Merslavič, vodja korporativnega komuniciranja, Siemens d.o.o.

***

Draga Špela,  TEBI in VSEM tvojim kolegom ter organizaciji, ki ste nam pripravili ODLIČNO druženje še enkrat HVALA ZA VSE !

 Skupek smeha, zabave, garanja in preiskušanja svojih sposobnosti, predvsem pa koristnega druženja s kolegi, ki smo jih na odličen način spoznali bolje…NEPOZABNO! Ali je še kaj lepšega od vidnega zadovoljstva vseh sodelujočih?

Verjamem, da žanjete polno pohval in prav je tako. Vsekakor si jih zaslužite za svoje delo!!  Želim vam še veliko, veliko uspešnih team buildingov; jaz vas bom vsekakor priporočila vsem, ki se bodo zanimali za tovrstno nadgrajevanje medosebnih odnosov.

Eva Pirc, BEIERSDORF

***

Še enkrat se vam vsem zahvaljujem za odlično organiziran dogodek. Sodelavci so bili zelo zadovoljni tako s spremembo pri novoletni zabavi kot tudi z izvedbo in vzdušjem. Pozitivno vzdušje je kljub čudnim časom še prisotno in se deli tudi med ostale zaposlene, ki niso bili prisotni. Seveda so mi naložili težko nalogo, saj je treba biti naslednjič še boljši.

Marko Burnik, IBE

***

Hvala za imenitno speljano srečanje naših poslovnih partnerjev. Fordov dan je bil popoln!

Smo dobili same pohvale, zato nas v prihodnje čaka še zahtevnejše delo.

Katja Hvala, Summit Motors - Ford

***

Najprej bi se vam rad zahvalili za brezhibno izveden dogodek.Rezultat tega srečanja je bil presenetljiv.

Kot veste je zadevo organiziral skupni svet delavcev skupine HSE. Med sabo smo si podjetja le nekako konkurenčna. Na vseh podobnih športnih srečanjih skupine se ob družabnem delu običajno družimo "po podjetjih". Po tem dogodku pa so omizja še do poznih ur sestavljale "ekipe". Tako smo z tem dogodkom naredili za sinergijo med zaposlenimi v skupini več, kot sem si lahko predstavljal, za kar se vam toplo zahvaljujem.

Vladimir Šega, predsednik SSD skupine HSE

***

Tudi mi – naši udeleženci so bili zadovoljni, po anketi sodeč tako tisti, ki so se »potili« na travniku pred hotelom kot tudi pohodniki. Hvala vam za profesionalni pristop in izvedbo, zagotovo se še kdaj srečamo. Ali pa bodo z vami sodelovali drugi – saj veste: dober glas seže v deveto vas.

Lep pozdrav vsem – tudi vašim sodelavcem.

Tatjana Krajnik, MOL

***

Spopad plemen je odličen motivacijski program za podjetja, ki želijo svojim zaposlenim ponuditi drugačen pristop pri reševanju vsakdanjih nalog, jih spodbujati h kreativnemu in inovativnemu načinu razmišljanja ter jim zagotoviti nepozabno izkušnjo, polno smeha, zabave in timskega sodelovanja.

Nina Žlajpah, Podravka d.o.o

***

Še enkrat hvala za vso organizacijo in izvedbo za naš piknik. Res je bilo fajn, so bili zadovoljni. Tudi hrana je bila okusna, edino mogoče, da bi bila pijača še malo bolj mrzla, ampak je bil problem, ker je bilo takooo vroče...

Lep sončen pozdrav, me je veselilo delati z vami - zakon ekipa ste!

Anja, TREVES

***

Zahvaljujem se vam v svojem in v imenu sodelavcev za odlično izpeljan tim building. Bilo je čudovito vreme, krasna družba, posrečeno izbran program….res je bilo super. Upam, da ste tudi v uživali v naši družbi in da nismo bili prenaporni.

Manja Brumec Martinčič, CARRERA OPTYL

***

Še enkrat ... bilo je SUPER!!! Komaj čakam(o) na naslednji event :-)

Grega, BPF Financiranje

***

Vsekakor vas bomo priporočali, če se bo kaj pokazalo, saj se mi je zdelo, da ste izpeljali zadevo zelo profesionalno in zelo na nivoju.

Srečno naprej,

Iztok Sivec, Galerija Repanšek

***

Še enkrat hvala za super izvedbo piknika. Vsi smo bili zelo zadovoljni.

Jasna Merlak, Zaloker&Zaloker

***

Najprej se vam zahvaljujem za včerajšnje srečanje. Bilo je super, tako da upam da se  v bližnji prihodnosti vidimo.

Jonata Potočnik, Center za pomoč na domu MB

***

Še enkrat bi se želela zahvaliti za profesionalno in dobro izpeljan včerajšnji dogodek. Zelo smo bili zadovoljni s celotno ekipo, ki smo jo spoznali.

Se zagotovo srečamo še ob kakšnem dogodku za zaposlene v Danfoss Trati!

Mateja Panjan, Danfoss Trata

***

Tudi mi – naši udeleženci so bili zadovoljni, po anketi sodeč tako tisti, ki so se »potili« na travniku pred hotelom kot tudi pohodniki. Hvala vam za profesionalni pristop in izvedbo, zagotovo se še kdaj srečamo. Ali pa bodo z vami sodelovali drugi – saj veste: dober glas seže v deveto vas.

Lep pozdrav vsem – tudi vašim sodelavcem.

Tatjana Krajnik, MOL

***

Pri Časniku Finance smo se letos z veseljem odzvali povabilu TIME OUT ekipe in za zaposlene organizirali Spopad plemen kot alternativo klasičnim službenim piknikom. Skozi Spopad plemen smo uspešno združili moči zelo heterogenih oddelkov (novinarji, tržniki...), se še bolje spoznali med seboj in na sploh zelo zabavali.

Tomaž Kos, Časnik Finance

Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi nogo