Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
   Domov    Kazalo    Kontakt    English      
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Uredi vsebino
 
Uredi vsebino
Uredi vsebino
 

Kaj delamo?

Uredi vsebino
Izboljšujemo odnose. Medosebne in osebne.

1)    Medosebne odnose med zaposlenimi, poslovnimi partnerji in drugimi deležniki vaše organizacije izboljšujemo s TIME OUT dogodki. Vaš TIME OUT je lahko:
 
  • Strokovna team building ali vodstvena delavnica
  • Zabavni team building v naravi ali v notranjih prostorih
  • Motivacijsko potovanje ali ekipna pustolovščina
  • Animacija na večerji, pikniku, poslovni zabavi
  • Organizacija dogodka za vaše poslovne partnerje ...
  • in še mnogo več ...

2)    Osebne odnose oziroma drže posameznikov (ang. attitude) izboljšujemo s celovitim kadrovskim svetovanjem, ki vključuje sisteme nagrajevanja in individualne oblike dela kot so coaching, psihološki pogovori itd.
 

7 PRIMERJALNIH PREDNOSTI AGENCIJE TIME OUT


1)    Ponujamo celotno paleto storitev za izboljševanje organizacijske kulture podjetij in organizacij: od diagnostike stanja in razvoja kompetenc z izkustvenim učenjem do drugih kadrovskih izobraževanj in storitev.

2)    Nismo tovarna delavnic. Na vsak projekt se temeljito pripravimo in ga povsem prilagodimo vašemu podjetju – pred začetkom vsakega projekta je potreben vsaj en daljši vsebinski sestanek pri naročniku.

3)    Na delavnicah prevladuje dvosmerna komunikacija – udeleženci naših delavnic vedno pomembno soustvarjajo program in niso zgolj statični poslušalci.

4)    Izkustveno učenje – med delavnicami izvajamo kratke, a učinkovite vaje, s katerimi ozaveščamo določene izzive za delovanje posameznikov in ekip.

5)    Napredno izkustveno učenje – ekipa TIME OUT ima lastno delavnico za razvoj kompleksnih rekvizitov in scenarijev za razvoj ekip in vodij.

6)    Pri našem delu se navdihujemo pri managerjih vrhunskih športnih ekip – za evalvacijo naprednega izkustvenega učenja uporabljamo video posnetke trening situacij.

7)    Follow up – po koncu vsakega dogodka ali programa na podlagi naših opažanj pripravimo predlog nadaljnjih aktivnosti, ki lahko vključuje nove delavnice, coaching za ključne kadre in druge aktivnosti, ki jih zaznamo kot ključne za nadaljnje delo na organizacijski kulturi vašega podjetja.

Ekipa TIME OUT upravlja tudi z naslednjimi blagovnimi znamkami:

  • Spopad plemen - team building in motivacijski program nove generacije- več na www.spopad-plemen.si


  • Zapiknik.si - celovita organizacija poslovnih piknikov - več na www.zapiknik.si


  • Eventmarketing.si - konzorcij za prireditveni marketing, v katerem sodeluje tudi ekipa TIME OUT EVENTS - več na www.eventmarketing.si

Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi nogo