Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
   Domov    Kazalo    Kontakt    English      
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Uredi vsebino
 
Uredi vsebino
Uredi vsebino
 

Kdo smo?

Uredi vsebino
TIME OUT EVENTS sestavljamo strokovnjaki z več kot desetletjem izkušenj v izboljševanju odnosov med zaposlenimi in poslovnimi partnerji. Odnose izboljšujemo z organizacijo izobraževanj in drugih poslovnih dogodkov v Sloveniji in tujini. S profesionalnim pristopom in vedno svežimi programi postavljamo nova merila za kakovostna izobraževanja ter motivacijske, team building in animacijske poslovne programe.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD NAS?

  • Brezhibno izvedbo
  • Bliskovito odzivnost
  • Celovito ponudbo
  • Individualen pristop
  • Merljive rezultate
  • Povračilo investicije
  • Strokovno podporo
  • Nepozabna doživetja
  • Zelene vrednote
  • Kreativne ideje

in predvsem....

Preseganje pričakovanj!

KDO SMO?

 

 Ana Peskar,
direktorica

Po naravi raziskovalka, po duši športnica, ljubiteljica narave in otrok. Svoje bogate izkušnje vodenja, organizacije dogodkov in ekipnega dela je razvijala že kot vodja poslovnih dogodkov in avanturističnih potovanj v agenciji Lifetrek (danes LIFE EVENTS) in kot županja eskimske vasi na Rogli. Iz odločitve, da bo sledila svojim vrednotam, ciljem in kreativnosti, je nastal Zapiknik.si, ki je kasneje prerasel v zaokroženo zgodbo TIME OUT Events. Ana skrbi za doživljajski del  - izkustvene team buildinge, zabavno animacijo, motivacijska potovanja in za promocijo Slovenije med tujimi kupci dogodkov (time4slovenia).

E: ana@timeoutevents.si
M: 041 870 880


Špela Svetina, kreatorka dogodkov

Špela Svetina je do nedavnega upravljala s segmentom poslovnih dogodkov v hotelih HIT ALPINEA v Kranjski gori, izkušnje z organizacijo poslovnih srečanj pa ima tudi iz Term Snovik in blejske Astorije.
TIME OUT je s Špelo pridobil vrhunsko organizatorko najzahtevnejših poslovnih in družabnih dogodkov, ki zahtevajo odlične komunikacijske veščine, kreativnost pri reševanju izzivov in poudarek na podrobnostih.

E: spela@timeoutevents.si
M: 040 272 555


  Nataša Kotar, kreatorka dogodkov

Nataša se je po študiju filozofije 7 let kalila v oglaševalskih agencijah. Vodila je projekte, skrbela za odnose z javnostmi in organizirala dogodke za podjetja in blagovne znamke kot so Volvo, L'Oréal, Samsung, Hoover, Electrolux, Ballantine's, LG, MIP, OMV, Krka, Candy, Honda, S.C. Johnson, SHARK, Burn, Orangina, Medis, IEDC Poslovna šola Bled, Divinitá, Ford... Izkušnje si je nabirala tudi kot scenaristka in kot organizatorka koncertov in kulturnih prireditev.
Njena komunikativna, zabavna, a natančna in premišljena narava ne zagotavlja le kvalitetne zasnove in realizacije dogodkov, ampak tudi prijetne odnose z našimi poslovnimi partnerji.

E: natasa@timeoutevents.si
M: 041 282 903


  Živa Grgič, kreatorka dogodkov

Živa se je ekipi TIME OUT Events pridružila v začetku leta 2014. Ima bogate izkušnje na področju organizacije dogodkov in prireditvenega marketinga. Po izobrazbi diplomirana komunikologinja je 8 let sooblikovala dogodke v agenciji LIFETREK (kasneje Lifeevents), izkušnje si je nabirala tudi z delom v marketinški agenciji in študentski organizaciji.
Organizacija ji je pisana na kožo in njeno ključno vodilo pri tem je vedno enkratnost in izjemnost dogodka, po meri udeležencev in organizatorjev.  Zato v  tesnem sodelovanju z naročniki nenehno razvija nove motivacijske in team building programe, ki navdušujejo tako domače, kot skupine iz tujine.
 
E: ziva@timeoutevents.si
M: 040 599 458

Gregor Jenko, vodja strokovnih TB

Gregor je univerzitetni diplomirani psiholog, ki psihologijo razume kot ustvarjanje notranjih pogojev za razvoj in krepitev človeških potencialov. Delo z ljudmi zanj predstavlja pomemben motiv na osebnostnem nivoju kot tudi v strokovnem razvoju. Njegove izkušnje so bogate. Štiri leta je sodeloval na področju športno-psihološkega svetovanja slovenski biatlonki Tadeji Brankovič, v okviru inštituta IPSA je vodil delavnice za celostno obvladovanje stresa, za podjetie O. K. Consulting pa je 2 leti deloval kot vodja projektov na nivoju kadrovanja, vodenja izobraževalnih delavnic in psihološkega svetovanja. Na evropski šoli za grafologijo predava psihologijo.  Njegova vizija pri delu izhaja iz zavedanja, da vsak od nas nosi v sebi, kar je potrebno za generiranje sprememb, ki jih želimo doseči za večjo učinkovitost in zadovoljstvo pri delu. Prepričan je, da se najvišja dodana vrednost posameznika kaže skozi željo za lasten razvoj.

Gregor je strokovni del ekipe TIME OUT Events na področju team buildingov "z višjim ciljem".

E: gregor@timeoutevents.si


Simon Gantar,
tehnični vodja

Simon je tehnični guru ekipe, ki s širokim spektrom poznavanja materialov in fizikalnih zakonitosti ter inovatorsko žilico poskrbi, da se uresničujejo naše kreativne ideje. Sicer izdelovalec naprav za fitness in ostale športne opreme, se je v ekipo vključil z razvojem in izdelavo vseh rekvizitov za Spopad plemen in od takrat ne mine teden, da ne bi za nas snoval, iskal, risal in izdeloval.

M: simon@timeoutevents.si
E: 031 312 852

*Simon Gantar in Ana Peskar sta ustanovitelja zavoda Zeleno Pleme, matičnega podjetja agencije TIME OUT EVENTS.
Več o zavodu Zeleno pleme.Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi nogo