Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
   Domov    Kazalo    Kontakt    English      
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Uredi vsebino
 
Uredi vsebino
Uredi vsebino
 

VABILO NA DOGODEK

Uredi vsebino

Draga-i,

Komaj čakam, da vam povem, zakaj pišem. Ko je že izgledalo, da bo v letošnji poplavi dogodkov odplavala priložost za naše tradicionalno druženje, se je vendarle vse skupaj sestavilo – termin, lokacija in vrhunski predavateljici.

Najprej hvala za vse vaše ideje glede vsebin, ki ste jih velikodušno prispevali. Nedvomno so ZAVZETOST zaposlenih, odnosi, komunikacija še vedno in vedno bolj vroča tema. Tudi zdravje na delovnem mestu na naše veselje postaja vrednota in zahteva v slovenskih podjetjih.

Ampak to pomlad je čas za VAŠ TIME OUT. To srečanje podarjamo samo vam, ki ste odgovorni, garate, ste preobremenjeni, pod stresom, le stežka usklajujete družinske obveznosti z večnimi službenimi pritiski, vas hromi strah, da ne boste zmogli in včasih ali pogosto sanjate o drugačnem življenju. Prepričana sem, da je v vas še neizkoriščen potencial, v vseh nas je.

Čas je, da se odpremo spremembam in se poslovimo od starih vzorcev. Čas je, da se spoznamo in si postavimo kot cilj harmonijo, obilje, uspeh.

Zato, 18.junija, prihodnji četrtek, lepo vabljeni v hotel ŠPIK v Gozd Martuljku na spomladansko izmenjavo izkušenj, idej in znanja.

PROGRAM:   

09.00-09.30  ALPSKI ZAJTRK / gostoljubje osebja iz hotela Špik
09.30-11.00  Izkustvena delavnica BODI POSLOVNA BOGINJA / z dr. Špelca Morojna o iskanju svojega rudnika zlata, kreiranju življenja po svojih merilih in sprejemanju obilja in uspeha (tudi za moške)
11.00-11.15  Odmor za kavo, sok, klepet, mreženje
11.15-12.15  Predavanje ANALIZA PISAVE kot dobro psihodiagnostično sredstvo za SPOZNAVANJE LJUDI / z grafologinjo Marijano Jazbec o tem, kako z analizo pisave lahko izvemo več o sebi, sodelavcih, članih tima, družini in prijateljih, da bi jih bolje razumeli in se lažje odločali.
12.15-12.30  Pogovor TRENDI V ORGANIZACIJI TEAM BUILDINGOV / z Ano Peskar skozi konkretne primere dobrih praks do aktualnih smernic na področju organizcije izkustvenih team buildingov in motivacijskih programov.
12.30-13.00 Predstavitev ALPSKEGA WELNESSA / s Tjašo Šuvak, predstavnico Hit Holidays KG – predstavitev in ogled konferenčnih prostorov hotela Špik in Welness ice breaker za poslovne goste.
13.00-14.00 KOSILO NA TERASI HOTELA ŠPIK / Ekipi Time Out Events in Hit Holidays na voljo za ideje za vaš letošnji motivacijski dogodek!

Vse udeležence čakajo tudi dodatna presenečenja in ugodnosti.

Udeležba je brezplačna za 2 predstavnika iz podjetja. Število prijav je omejeno, zato čim prej potrdite vašo udeležbo na moj mail: ana@timeoutevents.si ali telefon 041 870 880.

Še hiter povzetek, kakšno vrednost lahko ima udeležba za vas in vaše podjetje:
-    Nov zagon, samozavest, motivacijo in orodja za boljši izkoristek vašega potenciala in za (še) bolj pozitiven odnos do vašega dela.
-    Praktično orodje (analiza pisave) za razvoj kadrov
-    Ideje za team building in motivacijske programe
-    Ideje za lokacijo konference/seminarja/kick-offa/ team buildinga...

Se vidimo?

Cvetoč spomladanski pozdrav,
Ana Peskar

Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Dokument ne obstaja.
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi vsebino
Uredi nogo